מתכון להכנת לחם אינדיאני

 חומרים :

בצל

פיתות /באגט

שמן זית

שמן קנולה

תבלינים [זעתר, אורגנו , בזיליקום , סומק ]

עלי אזוב טרי

מלח

הוראות הכנה:

מזהיבים במחבת עמוקה בצל חתוך לריבועים

מוסיפים  אחרי ההזהבה  פיתות חתוכות לשמיניות / או באגט חתוך באלכסון  ומערבבים ומוסיפים תוך כדי עירבוב שמן זית

מוסיפים לתערובת עלי אזוב טריים  ותבלינים דלעיל ומלח

מערבבים עד להזהבת הפיתות

מעבירים לקערות ומגישים

אוכלים:

לכל שמינית פיתה חופנים מעט בצל ותבלינים ואוכלים בידיים

שיפורים:
ניתן לחתוך ראשי שום לחצי ולהזהיב עם הבצל ותקבלו "לחם שום אינדיאני"
בתאבון

 

 

 

 

 

תגובה אחת to “מתכון להכנת לחם אינדיאני”

  1. מאת פאר פריג':

    הלחם האינדיאני מאוד טעים,
    טעמתי אותו גם בפעילות של בית ספר עמק יזראעל גניגר ביער בלפור
    תודה פאר פריג'

השארת תגובה

הודעה